دوازدهمین فرد محکوم به قصاص در گلستان بخشیده شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۴۵۶

دوازدهمین فرد محکوم به قصاص در گلستان بخشیده شد

اولیای دم در شهرستان علی‌آبادکتول گلستان، با انصراف از اجرای حکم قصاص، جوانی را که در جریان یک مشاجره منجر به قتل عمد شده بود، بخشیدند. حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری استان گفت این گذشت با پادرمیانی شورای حل اختلاف و بزرگان محلی حاصل شد و دوازدهمین پرونده قصاصی است که امسال در گلستان به صلح می‌انجامد.

دوازدهمین فرد محکوم به قصاص در گلستان بخشیده شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: اولیای دم در شهرستان علی‌آبادکتول، با انصراف از اجرای حکم قصاص، از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و جوانی را که سبب مرگ فرزندشان شده بود، بخشیدند.

وی افزود: این گذشت در حالی صورت گرفت که پرونده پس از طی مراحل قانونی و صدور حکم قصاص، در نوبت اجرا قرار داشت، اما با پادرمیانی اعضای شعبه هفتم شورای حل اختلاف علی‌آبادکتول، بزرگان و ریش‌سفیدان خانواده‌ها، رضایت اولیای دم، جلب شد.

آسیابی با اشاره به جزئیات پرونده گفت: سال گذشته در جریان یک مشاجره لفظی، جوانی بر اثر هُل‌دادن توسط دوستش و اصابت سرش به زمین ، جان باخت که در پی این حادثه ، پرونده قضایی تشکیل و به درخواست اولیای دم حکم قصاص صادر شده بود.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: این مورد، دوازدهمین پرونده قصاص در استان از ابتدای امسال است که با تلاش دستگاه قضایی، شوراهای حل اختلاف و معتمدان محلی، به صلح و سازش ختم شد و محکوم از قصاص رهایی یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار